three flavours cornetto trilogy.

   
   
-------------------------------------------------------------------------------------
~ TRAILER ~
Filmen kommer någongång i höst, tror jag. Väntan kommer att bli olidlig!
 
bye. 
 
 

do the hippogriff.

 
Det är knappt en månad kvar tills jag tar studenten(!!). Helt sjukt egentligen. Frågan som säkerligen många har ställt sig, är ju vad man ska göra efteråt. Hela rutinen med vakna-skola-äta-fritid-träna-läxor-sova-vakna-skola-fritid-helg-sova-äta-träna-vakna-skola-lov-...-(infinity!), som man haft sen sex år gammal, kommer att försvinna. Säkerheten försvinner, nu ska man plötsligt stå på sina egna två ben. LOVEN FÖRSVINNER, nu kommer man bara snacka om semester, för även om man går börjar på högskola måste de flesta jobba under tiden.
 
Jag sitter nu och funderar på om jag ska ansöka till en konstlinje på en folkhögskola efter sommaren. Tanken var att jag ska jobba hela nästa år, sen resa, och därefter fortsätta plugga, men det skulle vara intressant och få tillfälle att testa om jag kan utveckla min kreativa sida. Jag har nämligen inte bestämt mig om jag ska fortsätta på den akademiska linjen (går för tillfället natur-linjen) eller hoppa på en mer estetisk väg. Kneppigt och knoppigt - det här med att organisera framtiden! 
 
bye. 

long time no see.

 
Det är en underbar dag och jag måste få dela med mig - en av den ovillkorslöst bästa musikern som finns heter Andrew Bird. Han är amerikansk och spelar inom den där genren man aldrig kan sätta fingret på exakt vad det är, men Indie-folk-rock är en passande beskrivning (enligt wikipedia). Jag har lyssnat på honom i några år nu, och har för visso inte hunnit med varenda låt, men Andrew Bird är verkligen musik jag kan rekommendera! 
 
En av hans senaste låtar: 
- Hands of Glory 
 
 
Tre låtar: 
Oh No! - Noble Beast
Tenuousness - Noble Beast
Masterswarm - Noble Beast

RSS 2.0