NYUPPTÄCKT

Triple Beam Dreams (feat. Nas) - Rick Ross - Rich Forever
Rap är inget jag vanligtvis brukar lyssna på (typ aldrig) men ibland så.
Arrow (feat. Koreless) - Jacques Green - Concealer

Islands & Shores - Deportees - Islands & Shores
Svensk musik är underskattad!
Hey Girl Hey Boy - The Chemical Brothers - Surrender
Jag har hört den här låten förut men en live version som jag aldrig lyckades identifiera.
Förutom bandet Deportees är inga av dessa låtar något jag brukar lyssna på, det brukar inte vara min stil, men ibland måste man öppna upp sig för annat. You never know, you may find something interesting!
Night Clowns!

MONDAY

Äntligen hemma! Har sedan lördags flängt lite hit och dit. Det var lite tjejmiddag, pluggträff och idag skola och träning. Kom hem för en halvtimme sedan. Hur som helst såg jag en skit (!!) rolig film som jag måste berätta om, men inte nu, ska duscha och sen sova.

Bye Clowns!

SO ON, AND SO FORTH

Dawned On Me - Wilco - The Whole Love
Låten är bra (den kommer säkert inom en snar framtid joina resten av min musik i mobilen) och jag gillar Karl-Alfred konceptet, eller Popeye som han heter på engelska. Det sägs vara den första handritade teckande Karl-Alfred på över 30 år och det är ungefär lika länge sedan som Wilco gjorde en video senast. Fast jag tycker de kunde ha exkluderat bandet i videon. De passar inte riktigt in. Wilco är hur som helst ett bra amerikanskt band som jag skulle rekommendera till många, checka in låten Jesus, etc.
Bye Clowns!

FREDAGSLÅT

Morrisey är av dem med en av den absolut skönaste rösten. Det är lite synd att han inte har fler låtar jag gillar.

Idag är det fredag! Känns som det var en evighet sen. Jag har haft en mycket-att-göra-vecka som aldrig tycktes ta slut. Skolarbete och träning tar upp så mycket tid. Men det är inte alltid negativt. Igår t.ex. var jag och min projektgrupp på en av NCCs byggarbetsplatser för att filma och intervjua till ett ergonomi arbete. De var väldigt tillmötesgående och det var mycket intressant och användbart till vår redovisning. Fast det var kallt som sjutton!
Trevlig helg!

IN 2 DAYS

Det här är något man INTE får missa! På lördag kl 9.30, direkt efter Melodifestivalen, börjar den andra säsongen av Sherlock. Alltså inte filmen Sherlock Holmes med Robert Downey Jr och Jude Law utan den britiska serien med Benedict Cumberbatch och Martin Freeman. Just nu är jag som helt besatt av Sherlock, men jag lovar, det är något som är värt att vara besatt över.
Den som inte såg första säsongen förra året har verkligen missat något. Det är bara tre avsnitt per säsong men varje avsnitt är 90 minuter, så nästan som tre korta filmer! Första avsnittet är som sagt nu på lördag och kommer inkludera Irine Adler som är helt Kick-Ass!
Här är trailern:

ALL IT TAKES IS A LITTLE PUSH.

Ikväll. Kl 9. På 6an.

JACK WHITE IS BACK

Love Interruptions - Jack White

Här är ett första smakprov på Jack Whites kommande album, Blunderblous. För första gången släpper han en skiva under sitt eget namn, då han tidigare har spelat i bandet The White Stripes fram tills förra året och släppt album med sina band The Racontuers och The Dead Weather.
Det här är bra grejer! Jag har lyssnat på låten minst 5 gånger redan och har nu en lång väntan tills resten av albumet släpps, vilket är den 23/24 april.
Läs mer här!
Bye Clowns

AND THE WORLD IS CLOSING DOORS

Jag kick-startar den här bloggen genom att dela med mig av en av min absoluta favoritlåt just nu!

 


Mistake - Moby - Wait For Me


Artisten har jag lyssnat på ett bra tag men den här låten upptäckte jag ganska nyligen då jag tittade på en film med Russel Crowe, The Next Three Days. Filmen var ok. Den handlade om en kvinna som blir dömd för mord på sin chef och hennes man (Crowe) blir besatt av tanken att bryta ut henne ur fängelset. Det var lite tråkigt med  ett typiskt amerikansk lyckligt slut och att man fick för sig att Liam Neeson skulle vara med längre än 5 minuter, men filmen hade ändå några bra scener. T.ex när den här låten spelades.

Bye Clowns!


RSS 2.0